Новини от категория: Коментар

Българи, къде е  свободата?
Българи, къде е свободата?
03 март 2013 15:04 / 0 коментара

Казват, че където има дори и един българин, то там е България. Така е, затова Честит празник на свободата  българи ,където и да сте! Днешният 3-ти март ми припомни, че в училище ни учеха  , че българите трябва да сме горди, да ходим с изправени глави, че сме велик народ, след като 0..

Горко на народ, чийто мъдреци са онемели....
Горко на народ, чийто мъдреци са онемели....
21 февруари 2013 16:49 / 0 коментара

Приятели мои, спътници мои, горко на народ, който е пълен с вярвания и празен откъм вяра. Горко на народ, който се облича с дреха, неизтъкана от него, яде хляб, непожънат от него, и пие вино, неизцедено от неговата собствена преса. Горко на... народ, който приветства побойника като герои0..

Българинът изригна, писна му да го крадат и лъжат!
Българинът изригна, писна му да го крадат и лъжат!
18 февруари 2013 11:28 / 0 коментара

Гледам тези дни реакциите на управляващи и опозиция-лицата на всички са еднакви. Шашнати, объркани, пелтечещи, уплашени! Никой от тях не успя да прогнозира българското недоволство, нито лидери, нито социолози, нито политолози, даже и журналистите позакъсняха в реакциите си!  Защо!  0..

Пистолетът на Октай гръмна и разстреля уродливата политическа система у нас
Пистолетът на Октай гръмна и разстреля уродливата политическа система у нас
20 януари 2013 14:49 / 0 коментара

25 годишният Октай опря пистолет в главата на Доган, но пистолетът му засече. Това не е вярно, оръжието гръмна и младежът разстреля показно цялата политическа система у нас. Защо ли? Какви са мотивите, цял ден се питат политици и журналисти, упражняват се на дребно върху една щипка пипер. А 0..