Ученици от Петрич посетиха парламента по покана на народния представител от ГЕРБ Георги Динев

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и народните представители на партията от Благоевградска област се срещнаха в парламента с ученици от ПГ "Пейо Яворов" - гр. Петрич. Групата бе на посещение в Народното събрание по покана на депутата от  ГЕРБ-Петрич Георги Динев.

„Срещите ми с ученици от цялата страна, които идват да разгледат Народното събрание и да се запознаят с работата на депутатите, ми вдъхват все по-голяма увереност за силата на младото поколение в България. Тези деца, които проявяват интерес към работата на парламента, само след няколко години вече ще могат да гласуват за кметове, съветници, български и европейски парламент и президент”, каза Цветан Цветанов. Той разказа на младежите за петъчния парламентарен контрол, след което те имаха възможност да го наблюдават лично в пленарна зала.

С народните представители на ГЕРБ от Благоевградска област учениците разговаряха за законодателната дейност на парламента, за работата в парламентарните комисии, зададоха десетки въпроси.

Гост на срещата бе и вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева.


Няма добавени коментари.

Добави коментар: