Членове на ГЕРБ-Благоевград посетиха Народното събрание по покана на Даниела Савеклиева

Членове на структурата на ГЕРБ от Благоевград посетиха Народното събрание по покана на народния представител и областен координатор на партията за Благоевградска област Даниела Савеклиева. 

Гостите разгледаха сградата на парламента и се запознаха с неговата история. В  пленарната зала имаха възможност да чуят министър-председателя Бойко Борисов, който представи в парламента Бялата книга на Европа, предложена от председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, както и разискванията по документа. 

На среща с народните представители на ГЕРБ от Благоевградска област Даниела Савеклиева, Стефан Апостолов, Георги Динев и Димитър Гамишев членовете на благоевградската партийна организация поставиха редица въпроси, свързани с работата на депутатите в комисии, как се взимат решения, какви са предстоящите законодателни инициативи на Парламентарната група на ГЕРБ. 

Сред дискутираните теми бе и бъдещето на автомагистрала „Струма”. „За нас довършването на този стратегически обект е приоритет №1, затова ежедневно следим каква е ситуацията и провеждаме регулярни срещи с ресорните министри. Уверенията са, че магистралата ще бъде факт”, категорична бе Даниела Савеклиева.

 


Няма добавени коментари.

Добави коментар: