Народните представители от ГЕРБ-Благоевград се срещнаха със симпатизанти на партията от Сатовча и Гоце Делчев

Народните представители от ГЕРБ в Благоевградска област Даниела Савеклиева, Александър Мацурев и Димитър Гамишев се срещнаха със симпатизанти на партията от Сатовча и Гоце Делчев.

По време на срещите бяха дискутирани текущи проблеми в двете общини и бъдещата реализация на стратегически за развитието на областта проекти.

„Правителството продължава своята работа по основните приоритети – образование, повишаване на доходите. Вече обявихме, че от следващата година минималната работна заплата ще стане 510 лв., предвидени са повече средства за здравеопазване и за пенсии. Поетите ангажименти в секторите сигурност, култура, спорт, регионална политика вече започнаха”, коментира областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева.

Александър Мацурев и Димитър Гамишев отговориха на въпроси, свързани с проблеми в двете общини в земеделието, програмата за развитие на селските райони, спортната инфраструктура.

Народните представители от ГЕРБ ще продължат посещенията си в общините от Благоевградска област, за да помогнат за разрешаването на проблеми от местно и регионално значение.


Няма добавени коментари.

Добави коментар: