ВМРО-Благоевград пусна сигнал до общината, искат забрана за джендър-парти

              В публичното пространство излезе информация относно предстоящо събиране на лица с нетрадиционна и различна сексуална ориентация

    (лесбо- гей- би- транс сексуални лица) .Сборището на тези хора се предвижда да бъде на 20.02.2018 г. в гр. Благоевград- ул. „Скаптопара“ №1 и е организирано от т.н. „ЛГБТ“.

Това разтревожи ВМРО-Благоевград и по този повод пуснаха сигнал до кмета Атанас Камбитов. В писмото си войводите пишат:

            ВМРО категорично се противопоставя на това мероприятие. За нас всяка групова, публична проява на тези лица на обществени места е крайно недопустима и провокативна срещу цялата общественост на Благоевград и региона. Тази проява е явно предизвикателство срещу християнските ценности, човешкия морал и етика на нормалните хора в Благоевград.

            Днес, когато общественото внимание е насочено срещу приемането на Истанбулската конвенция и нейните „джендър“ послания, подобни гей прояви са в разрез с обществения и граждански мир в областния център на Пиринска Македония. Тази  анти обществена инициатива е  в разрез и с християнските ни традиции и човешки норми, която се превръща в предпоставка за нарушаване на обществения ред и спокойствието на гражданите.

           В следствие на това е възможно нормалните хора спонтанно да изразят своето възмущение от това сборище по всякакъв начин и това да доведе до непредвидими последици.

           В тази връзка се обръщаме към Вас с призив да забраните това мероприятие като вредно и опасно, в името на сигурността и спокойствието на благоевградчани.

 

   

С уважение :

 

Атанас Стоянов –  зам. председател на ВМРО- БНД и народен представител в                       44-о Народно събрание

 

 Станимир Радулов -  Председател на Общинският Комитет на ВМРО-БНД                          Благоевград

 

 

 

 


Няма добавени коментари.

Добави коментар: