10 тъпи цитата на звезди

Напълно в реда на нещата е човек постоянно да си задава въпроси, екзистенциални въпроси. Такива си задават и истинските холивудски знаменитости. Защо съм тук? Какъв е смисълът на живота? Защо взимам по 12 милиона за роля? Понякога тези звездни личности обаче много здраво се издънват, докато се стараят да звучат много философски и мъдро. Ето и няколко примера:
 
Силвестър Сталоун
 
Единственият щастлив артист е мъртвият артист, защото само тогава не можеш да промениш нищо. След като умра, сигурно ще се завърна като четка за рисуване.
 
Кание Уест
 
Няма да се впускам в многословие за прераждането, но първият път, когато бях в магазина на Gucci в Чикаго, беше най-близкото усещане до това да съм у дома.
 
Уинона Райдър
 
Чувствам се най-добре, когато съм щастлива.
 
Алисия Силвърстоун
 
Когато се почувствам самотна, искам да съм сама. Обичам да се отдавам на самотата си, за да открия, че всъщност не съм самотна.
 
Орландо Блум
 
Имам една смахната теория за края на цивилизацията. Хората ще сменят и сменят, и сменят партньори, докато са твърде стари да имат деца. И светът ще свърши.
 
Софи Марсо
 
Връзките са трудно нещо. Такъв е животът. Обичаш живота, затова се бориш. Бориш се, защото обичаш. Иначе нямаше да се бориш. Работиш. Не искаш да умреш. Защо животът е борба, не знам, но е така.
 
Харисън Форд
 
Аз съм асистент разказвач на приказки. Това е като да си сервитьор или бензинджия, но аз разчитам на 6 милиона човека на седмица, ако съм късметлия.
 
 
Guliver/Getty Images
 
Матю МакКонъхи
 
Обичам да си цапам ръцете. Това не е наука, а изкуство. Няма правила. И, ако става дума да се изправя срещу тази трева, която се опитвам да изкореня, а тя не иска да излезе, аз знам, че ще победя.
 
 
Showtime Networks
 
Дейвид Духовни
 
Женската мода произлиза от робството. Това е начин за нас мъжете да ги обвържем. Слагаме ги в тези тесни обувки на високи токчета, караме ги да носят тесни дрехи и им казваме, че изглеждат секси. Но всъщност те са зависими.
 
Уил Смит
 
Ако беше нещо, на което наистина да се посветя, не мисля, че нещо би могло да ме спре да стана президент на САЩ.
 
Източник: TruTv
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Популярни тагове

Няма добавени коментари.

Добави коментар: