Тризначките с поредна порция бисери : Без нас вестниците ще фалират, какви принципи бе,важни са за нас парите

Покажат ли се някъде  тризначките от Благоевград шоуто е гарантирано,тоест ще има парад на човешката глупост. Точно това доказа участието им днес в предаването на Сашо Диков където тройката ги ръси такива бисери в минута, че по едно време и отраканият водещ онемя и взе да върти очите като разноглед.  
"Помагаме на хората чрез нашите имена. Но не го правим публично. Освен че ни смятат за квачки, някои хора ни обичат. Обидени сме на нашия град, защото там ни определят за скандалджийки. А като отидем на дискотека, се пазим от летящи бутилки.  Ако не сме ние да ни покажат или опишат, то вестниците ще фалират.
Това бяха само част от жалките кудкудякания пардон изповеди пред Сашо Диков на  благоевградските тризначки Вяра ,Надежда и Любов.."Имаме апартамент , а община Благоевград ни иска наем от 32 хиляди лева, ей така, този кмет е голям бизнесем, това е някаква политика, но ние го осъдихме, спечелихме на първа инстанция, какви пари иска той като няма договор. Тези апартаменти Тодор  Живков ги е дал на майка ни като многодентна. А сега ни мислят за много богати и ни търсят пари. Няма да стане тая.  Що на нас са се нагледали, да видят други, има там един общинар, кара 
 БМВ Х6 с какви пари, а защо не го питат, а имаше общинско жилище, продължаваха да се изавяват по ТВ-то тризначките. Сетне си дойдоха на думата и заговориха за пари. Оказа се, че трите имат различни точки на топене-едната каза ,че имала принципи, а другата веднага я отряза в ефир и я репликира- какви принципи, аз нямам такива, важни са парите бе. само това ме интересува. 
И си пуснаха официалната оферта, че за да ги снимат голи трябвало да им платят по 1 млн.лева. Боже опази!
"Спасяваме телевизиите от фалит, ние сме машина за успех, Ако някой вестник не пише за нас един месец, падат тиражите", рекламираха се  перхидролките.
"Нямаме силикон, тук е моментът да поздравим нашата майка. Изобщо няма да слагаме силикон", казаха трите сестри.  И накрая викнаха в един глас "Да живее Бойко Борисов". Амин!


Популярни тагове

Няма добавени коментари.

Добави коментар: