Извънземни промиват мозъка на наша баба

За извънземни същества по нашите земи се говори отдавна. Случаите на хора, забелязали странни светлини и летящи чинии, не са един и два. Баба Мария от Велико Търново обаче твърди, че дори е в контакт с чуждоземците, които се опитвали да и промиват мозъка. Твърди, че черпели информация от мозъка  и по тази причина сутрин се събуждала много изморена, с главоболие и объркани мисли.
 
Опитала се да ги финтира, като пиела кафе и гледала телевизия по цяла нощ, само че и това не помогнало особено. В крайна сметка решила да предприеме по-сериозни мерки и подала оплакване в прокуратурата, настоявайки компетентните органи да решат проблема и, пише "Телеграф".
 
В интерес на истината бабата е добре позната на органите на реда в Старата ни столица. Преди време тя редовно им "гостувала", за да ги информира за най-различни сензации като това, че Андрей Луканов пие кафе в дома и или пък това, че съседът и бил агент на КГБ и я подслушвал чрез антената на телевизора. После пък шашнала един млад полицай с твърдението, че е убила мъжа си заради изневяра и криела трупа му във фризера. Определено не им е скучно на полицаите във Велико Търново.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Популярни тагове

Няма добавени коментари.

Добави коментар: