„Училище за родители“ отваря врати в Благоевград

Списание „9 месеца“, с подкрепата  на община Благоевград, ще открие първото „Училище за родители“ в Благоевград. Инициативата  ще даде възможност на бъдещи и настоящи родители да получат съвети от експерти. Лекциите ще бъдат безплатни и ще  се провеждат в Ларго Мол, ет. 2. Те започват на 21 октомври от 10.00 часа. На специална пресконференция този понеделник / 12.10.2015г/ от 11.00 часа, отново в Ларго Мол, ще бъдат представени целта на инициативата и първите лектори  на обучението.

Благоевград е деветият град на инициативата „С 9 месеца на училище“, което  носи особена символика за целия екип на сп. „9 месеца”. „Надяваме се, че ще бъдем полезни на бъдещите и настоящите родители в най-важния период от живота им – раждането и отглеждането на дете”, казват организаторите.

С „9 месеца” на училище е инициатива на списание „9 месеца”, на която специалисти  изнасят лекции по разнообразни теми, съдържащи ценна теоретична и практическа информация за бременността, раждането и отглеждането на бебето. Партньорите на училището раздават подаръци на всички присъстващи. С „9 месеца” на училище в София и в страната има около 1400–1500 посещения месечно. През май 2003 г. дългогодишното сътрудничество на екипа на списание „9 месеца” с гилдията на акушер-гинеколозите и с държавни и неправителствени институции дава на изданието възможността да стартира инициативата С „9 месеца“ на училище, която е успешна и актуална. Списание „9 месеца“ е специализирано издание за бременност и майчинство. Изданието се ръководи от една основна цел – да е полезно четиво, което представя експертна, актуална и интересна информация.

 


Популярни тагове

Няма добавени коментари.

Добави коментар: