Мозъчен оток е убило 17-годишното момиче от с.Церово

Мозъчен оток, вследствие на остра вирусна инфекция, е убило 17-годишното момиче от с.Церово което внезапно почина в кафене, в неделя по обяд.

 Според аутопсията пневмонията нанесла поражения на белия  дроб, които предизвикали задушаване и последвал гърч. Установен е и мозъчен оток, който е причина за смъртта, настъпил пак вследствие на  усложнената вирусна пневмония, казват лекарите.

Трагедията се разигра в неделя  по обяд, когато изведнъж Кадифка се почувствала зле докато пиела кафе с приятел. Тя припаднала, глътнала си езика. Хора наоколо и оказали помощ, извадили и езика, викнали линейка, но когато дошли лекарите само констатирали настъпилата смърт. Първоначалната версия бе,че момичето има алкохолно отравяне,защото било на купон предната вечер. Аутопсията е установила малко количество алкохол в кръвта,но причината за бързия, фатален изход е пневмонията.Кадифка  не се е оплаквало преди това, затова и не е лекувана, казаха нейните приятелки.

От полицията са категорични, че няма данни за злоупотреба с алкохол от девойката и от нейните приятели и няма да се образува дознание.


Няма добавени коментари.

Добави коментар: