Втори есенен музикален фестивал „С музика и вяра в сърцето“ ще се проведе в град Разлог.

Втори есенен музикален фестивал  С музика и вяра в сърцето  ще се проведе в град Разлог.

Неврокопската Света Митрополия, община Гоце Делчев и община Разлог за втори път организират музикалния фестивал „С музика и вяра в сърцето“. Тази година той ще се проведе в периода 30 октомври – 4 ноември в град Разлог в голямата зала на НЧ „15.IX. 1903-1909“.
Есенния музикален фестивал ще започне на 30 октомври /вторник/ от 18:00 часа с концерт на Богдана Петрова, която предизвика фурор и спечели първия сезон на музикалния формат „България търси талант”. Богдана е изпълнителка на поп, джаз и фолклор, ала народната музика е нейната любов. 
На 1 ноември / четвъртък/ фестивалът продължава от 18:30 часа в НЧ „15.IX. 1903-1909“ със спектакъла „Талантите на Разлог“. В него участие ще вземат Духов оркестър, с ръководител Благой Юруков, танцово студио „Силвана денс“, с ръководител Силвана Ханджийска, а Александра Бучкова ще смае публиката със своя ангелски глас. Настроението ще повдигнат Детска фолклорна група с ръководител Светла Копанарова, танцов ансамбъл „Разложенче“, с ръководител Данаил Атанасов, смесена група „Гердан“, с ръководител Петър Коков, ансамбъл „Разложки мераци“, с ръководители Благой Юруков и Райна Асева и женска фолклорна група „Разложки напеви“, с ръководител Тодор Прешелков.
Финала на есенния фестивал ще бъде на 4 ноември /неделя/ от 18:00 часа. За първи път пред жителите и гостите на Разлог ще излязат Музикално училище от град Катерини, Гърция и „Перкосионен ансамбъл“ град Плевен.

Коментари към новината

Още новини от Любопитно