Имате гъбички и проблеми с краката, вана с ябълков оцет ще помогне

Имате гъбички и проблеми с краката, вана с ябълков оцет ще помогне

Ябълковият оцет е богат на биологично активни компоненти, които премахват микробите и бактериите. Поради тази причина това е едно от най-добрите естествени средства за лечение на различни здравословни проблеми.

Той третира гъбични инфекции, елиминира лошата миризма, омекотява кожата, бори пърхота, действа добре на кожата.

Освен това е и много лесен за използване. Например, ако имате мазоли, всичко, което трябва да направите, е да потопите краката си в смес, състояща се от ябълков оцет и вода в продължение на 45 минути.

След това вземете пемза, за да ги ексфолирате. Правете това лечение веднъж седмично и ще станете свидетели на безбройните ползи за много кратък период от време.

Ваната с ябълков оцет се практикува в продължение на векове, за да се облекчат храносмилателните проблеми, загуба на тегло, да се подобри качеството на кожата и да се лекуват респираторни проблеми.

Освен това можете да добавите други билки, подправки или ароматни соли в нея. Поради факта, че нашите крака са изложени на различни микроби и липса на кислород, те могат да се инфектират, както и да имат лоша миризма и мазоли.

Всичко, което трябва да направите е, да нагрете водата и да поставите краката в нея. След това добавете чаша ябълков оцет и няколко капки лавандулово масло.

Оставете краката ви да се накиснат в продължение на 30 минути.

Блиц

Коментари към новината

Още новини от Здраве