Депутати от ГЕРБ-Благоевград на посещение в Разлог и Банско

Депутати от ГЕРБ-Благоевград на посещение в Разлог и Банско

Народните представители от ПП ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева и Александър Мацурев се срещнаха с членове на партията от гр. Разлог и гр. Банско. По време на срещите бяха дискутирани текущи проблеми в двете общини и бъдещата реализация на проекти за региона.

Даниела Савеклиева запозна хората с работата с работата на правителството и различни закони, които народните представители са приели до този момент. Акцент на срещата беше и темата за Българското председателство на Съвета на Европейския съюз и високата оценка, която България получава от партньорите си.

Важна тема в разговорите беше и изграждането на газопровода „Симитли – Разлог – Банско“, който ще помогне изключително много за опазването на околната среда в региона, а също така ще допринесе и за развитието на туризма. Александър Мацурев запозна съпартийците си детайлно до какъв етап е проекта и какви са сроковете за изпълнението му.

Важен дейтайл от срещата бяха и предстоящите отчетно-изборни събрания на ПП ГЕРБ, които ще се проведат до края на настоящия месец.

Коментари към новината

Още новини от Политика