Гоцеделчевски ученици с 25 призови места от конкурси

Гоцеделчевски ученици с 25 призови места от конкурси

Учениците от иновативното Трето ОУ „Братя Миладинови“ в Гоце Делчев само за три месеца спечелиха 25 призови места в областни и национални конкурси.

Възпитаниците на школото постигнаха 17 първи, 6 втори и 2 трети места. Те се представиха отлично в националните конкурси „През девет планини в десета“, „Национален парк Рила – познат и непознат“, „Моето училище е най-хубавото“, „Най-красиво писмо до Дядо Коледа“, както и в ученическите състезания „Героите не се забравят – XI Македонска дивизия и 115 години от подвига на Радон Тодев и неговата чета“, „Коледа в Мрежата“ и др.

„Ние сме горди с всички деца, които имат желание за участие в конкурси, състезания и пр., и успяват. Учениците ни, които са постигнали максимален брой точки в състезания са 1/3 от децата в училището, което само по себе си е, меко казано, голям успех. Надяваме се, че децата ще продължат с толкова висок ентусиазъм да се включват в различни по вид надпревари и да упражняват своите умения“, коментираха постиженията на учениците техните преподаватели.

Не е тайна, че ученици от Трето ОУ чакат резултати от участието си в няколко международни конкурса, за които са положили доста сериозни усилия. Някои от тях са Международния конкурс за комикс „Фумето“ – Люцерн, Швейцария и Sony World PhotographyAwards.

Коментари към новината

Още новини от Общество