Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов зарадва потребителите на Дом за стари хора

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов зарадва потребителите на Дом за стари хора

 

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов бе гост на тържество в Дом за стари хора „Света Петка“ в кв. „Струмско“, организирано по повод Великденските празници. С вълнение, възрастните хора посрещнаха кмета и му пожелаха да бъде здрав. Те му благодариха за грижите и вниманието към тях. 
От своя страна кметът приветства потребителите, както и хората, работещи в институцията. „Трябва да благодарим на хората, които се грижат за Вас, за тяхната всеотдайност! Бъдете живи и здрави! Бог да Ви пази!“, каза кметът Камбитов. 
Възрастните хора в дома получиха от кмета великденски козунаци.
В Дом за стари хора в кв. „Струмско“ бе организирана и празнична програма. Своите поздрави с музика и танц по повод празниците отправиха възпитаниците към Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград от ДЮФА "Пиринска китка", както и Дневен център за възрастни хора. 
След изпълненията, кметът д-р Атанас Камбитов поговори с възрастните хора в Дома на различни теми, а те оцениха като много добри, условията в институцията.
Непосредствено след това, заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова посети и Център за възрастни хора с увреждания, където заедно потребителите боядисаха яйца за предстоящия празник.

 

Коментари към новината

Още новини от Общество