ПЪРВА КОПКА НА КРЪГОВИ КРЪСТОВИЩА И РЕМОНТ НА УЛИЦИ В РАЗЛОГ

ПЪРВА КОПКА НА КРЪГОВИ КРЪСТОВИЩА И РЕМОНТ НА УЛИЦИ В РАЗЛОГ

На 19.03.2019 г. от 11.00 часа в гр. Разлог на кръстовището в участъка между ул. "Христо Ботев" и "Александър Стамболийски" ще се проведе официална церемония „Първа копка“ за стартиране на ремонтни дейности.

Дейностите по проекта ще обхванат рехабилитация на пътна настилка и прилежащи към нея тротоари и отводнителни съоръжения, изграждане на тротоари, подмяна на пътни знаци, хоризонтална маркировка, ремонт и боядисване на парапет на ул. „Христо Ботев”, ул. „Опълченска”, ул. „Черна Река” и ул. „Стара планина”.  Предвижда се реконструкция на кръстовище и изграждане на съоръжения при кръстовище на ул. „Христо Ботев” и ул. „Александър Стамболийски”, както и реконструкция и изграждане на кръгово кръстовище пред Многопрофилна болница за активно лечение в гр. Разлог, където се пресичат улиците „Черна река”, „Опълченска” и „Св.Св. Кирил и Методий”. На всички новоизградени кръстовища ще бъде поставено енергоспестяващо улично осветление.

Чрез предвидените реконструкции ще се подобри значително организацията на движението и ще се гарантира в по-голяма степен сигурността на преминаващите транспортни средства и пешеходци. Значително ще се подобрят условията за живот и придвижване на местното население.

Коментари към новината

Още новини от Общество