Полиция нахлу в полицията в Благоевград, арестуваха зам.директор и щерка му полицайка

Полиция нахлу в полицията в Благоевград, арестуваха зам.директор и щерка му полицайка

Полиция нахлу в полицията в Благоевград и закопчаха дознателка по подозрение,че изнася вътрешна информация към кримиконтигент. Качулати униформени извършиха ареста на  Розалина Кьосева на работното и място . Тя работи като дознател в Първо управление на благоевградската полиция и е дъщеря на шефа на Охранителна полиция и зам.директор на  ОДП-Благоевград Георги Кьосев. Дознателката е 28 –годишна  и срещу нея са постъпили сигнали преди около 4 месеца  за обвързаност с лица от кримиконтингента.

Разследващата полицайка  имала любовен романс с Владимир Т.известен с прозвището Боклука. В момента криминално проявения  се намира в затвора ,излежава присъда за наркотици. Дознателката е посещавала изгората си в затвора и е успяла да му внесе мобилен телефон. Освен това го е захранвала и с информация известна от работното и място. Владимир е издирван и в Гърция по обвинение за пласиране на фалшиви пари. Той е стар познайник на местната полиция и е бил част  от обкръжението на бандата на Венци-Мишката.

Кьосева е била следена и наблюдавана преди да се осъществи ареста. След задържането на дознателката, служителите предприеха и обиски в жилището на баща и. Той също е отведен за разпит. Кьосев бе изведен от панелния му апартамент след два часа обиск от униформени. Той каза,че сега няма да говори, а по-късно. А на въпрос  дали знае за отношенията на щерка му с криминално проявен заяви- Питайте нея!

Министърът на вътрешните работи потвърди официално за зрелищната акция и арестите в Благоевград като уточни,че след изясняване на доказателствата ще се установи дали бащата е знаел какво е вършела щерка му и дали е замесен.

Коментари към новината

Още новини от Право и ред