Учителката на Спас/Александър: Той ще продължи с измамите

снимки БТВ
Учителката на  Спас/Александър: Той ще продължи с измамите

Измамникът от Кочериново Спас Василев се споразумя преди дни с прокуратурата и получи 6 месеца затвор, на свобода ще е през май,защото вече е излежал в ареста 5 месеца,съобщава БТВ.

 Една от измамените от добилия известност Спас/Александър от Кочериново  е учителката му по музика от Благоевград Радка Тодорова. Тя е шокирана и бясна от ниската присъда и липсата на адекватно наказание за причинените от него вреди на десетки хора.

 Радка Тодорова от Благоевград твърди, че мъжът ще продължи с измамите.

Радка Тодорова е организатор на група от 10 души, които през 2011 г. трябвало да посетят Милано с билети, обещани им от Спас Василев.

Оказали се измамени, а Радка Тодорова си потърсила правата като подала жалба.

Тя е изумена от твърденията, че измамените, сред които и тя, са получили обезщетение от Спас.

Миналата година стотици хора се оплакаха, че са били измамени от мъжа, представял се за Александър Николов, с оферти за евтини самолетни билети до различни дестинации. Оказа се, че почти никой не го е виждал, но фейсбук профилът му с фалшиви снимки и самоличност беше изключително популярен и през него той комуникирал с потърпевшите. Използваните от него снимки се оказаха на французина Александър Мартинез, който работи за компанията "Ер Франс".БТВ

Коментари към новината

Още новини от Право и ред