В Белица откриха "градинка на БСП",Причкапов гост на церемонията

В Белица откриха градинка на БСП,Причкапов гост на церемонията

Белица се сдоби с „градинката на БСП“, след като местната общинска организация обнови зелен кът с доброволен труд на активистите си. Тя на практика е съвместна с общината, защото кметът Радослав Ревански/ДПС/ отпусна средствата за обновлението.

Градинката обаче бе открита с официална церемония  от градоначалника и от председателя на общинския съвет на БСП - Христо Дунгьов. 

"Изключително съм щастлив за това, което се прави в нашия град, защото виждам в очите на хората истинска радост. За да съм коректен, трябва да кажа, че всичко, което е направено в този зелен кът, е по инициатива на ОбС на БСП, затова лично аз я наричам градинката на БСП", каза кметът Ревански.

Той припомни, че този проект е стартирал преди една година. Новият кът за отдих, както и другите паркови градинки, детската площадка, разположена в непосредствена близост до площад „Брего“, показва, че местната власт в лицето на общината, заедно с гражданите на Белица, може да преобразят града.

На церемонията присъства и Лазар Причкапов, бивш кмет на Благоевград и бивш първи секретар на ОК на БКП. Той лично поздрави младия кмет от ДПС Радослав Ревански за нещата, които прави в Белица.

Коментари към новината

Още новини от Общество