Кметът на Симитли пое общината за пети път, той и общинския съвет положиха клетва в името на хората

Кметът на Симитли пое общината за пети път, той и общинския съвет  положиха клетва в името на хората

Кметът на Община Симитли за пети мандат - Апостол Апостолов, 16 общински съветници и избраните за кметове на кметства положиха клетва на първото заседание на новоизбрания Общински съвет.

Тържествената сесия бе открита от областния управител – Бисер Михайлов, който казаче през миналия мандат в Община Симитли е направено изключително много и по този начин Апостолов и екипът му са вдигнали летвата още по-високо, което може само да прави гражданите на Симитли доволни от резултата на МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019. Той поздрави новоизбрания Общински съвет и връчи плакет на Апостолов.

Величка Ушатова, председател на ОИК Симитли, обяви резултатите от МИ 2019, а Апостолов се закле да работи за благоденствието и интересите на жителите на община Симитли.

Всички новоизбрани общински съветници също положиха клетва и заявиха готовността си да работят с желание и хъс за развитието на общината.

Тържествената сесия бе водена от най - възрастния общински съветник – Иван Велев.

Чрез тайно гласуване, съветниците определиха и новия председател на ОбС Симитли- Владимир Христов, който благодари за оказаното доверие и обеща да го оправдае, за да утвърди постигнатото и Общински съвет Симитли да постига новите си цели, след което закри първото заседание.

След тържествената сесия кметът Апостолов, новите общински съветници и кметовете по населени места бяха посрещнати в сградата на общинска администрация Симитли с питка и мед. Отец Спас и отслужи тържествен водосвет в кабинета на Апостолов и поръсиха всички присъстващи за здраве със светената вода.

Коментари към новината

Още новини от Политика