Николай Бериевски е новият председател на младите социалисти в България

Николай Бериевски е новият председател на младите социалисти в България
През изминалия уикенд, в град София се проведе IV- та Национална отчетно-изборна конференция на Младежкото обединение в БСП. Младите социалисти от цялата страна избраха своя нов лидер в лицето на международния секретар на Младежкото обединение- Николай Бериевски. Той бе избран с 241 гласа при явно гласуване. 
Младежкото обединение в БСП от област Благоевград бе представлявано от 16 делегати на Национална отчетно – изборна конференция. Младите социалисти от Пиринско могат да се похвалят с избора на четирима представители в Националния съвет на Младежкото обединение в БСП . Това са настоящият областен координатор на младите социалисти- Ваня Маникатева, лидерът на младежите в Гоце Делчев- Гергана Орманлиева, Александра Лилкова от Благоевград и Костадин Харисков – Гоце Делчев. 
Николай Бериевски бе номиниран за председател на Младежкото обединение в БСП от всички младежки структури в област Благоевград на провелите отчетно- изборни заседания през изминалия месец. Младите социалисти е Пиринско категорично се обявиха в негова подкрепа.
„За нас е изключителна чест и гордост, че област Благоевград ще бъде представлявана от четирима членове на Националния съвет на Младежкото обединение в БСП. Благодарна съм за отдадеността и силата, които показахме всички представители от област Благоевград. Чака ни много работа. Пожелаваме успех на новия председател на Младежко обединение в БСП – Николай Бериевски и неговото ново ръководство. Могат да разчитат на нас! „ – коментира Ваня Маникатева.

Коментари към новината

Още новини от Политика