Мисис България Ана Иванова се завръща в Монако за Формула 1

Мисис България Ана Иванова   се завръща в Монако за Формула 1
След няколко седмици релакс и семейно уединение в родната Варна Мисис България Ана Иванова се завръща в Монако, за да бъде гост на най-голямото автомобилно шоу Формула 1. Единствената българка, член на соцпартията на експрезидента Франсоа Оланд, по традиция е гост на състезанието, което събира богаташи от цял свят в края на май.  Като президент на фондация „Монако дриймс” тя е и първата българка, получила почетен медал от кмета на Монако и затова е почетен гост на събитията в монархията.
Вече 10 години Мисис България живее в Меката на милионерите, а нейната "Monaco Dreams" бе поканена за партньор на благотворителните инициативи на Ротари Клуб Монако. 
Покрай срещите си с политици и бизнесемени в Монте Карло, българката стана жертва на неудържимите чувства на високопоставен ухажор, който я принуди да се върне в родния си град, за да отшуми  бурята. Дали е отшумяла обаче, няма гаранции, твърдят близките й, които очакват отново атака от букети при завръщането й в Монако.
Освен на титлата "Мисис България" красавицата  е носителка на много награди за нейните благотворителни инициативи - „Мисис Дама на годината“ 2017, "Златно сърце" 2014 и други.  

Коментари към новината

Още новини от Любопитно