Къде да водим децата за 1-ви юни в Благоевград?

Къде да водим децата за 1-ви юни в Благоевград?

 

     По повод първи юни - Международен ден на детето, Община Благоевград е подготвила много изненади, подаръци и забавления. Игрите започват в 10:00 часа на площад „Македония“, където ще има подредени шатри с различни видове занимания за малки и вече пораснали деца.

    Малчуганите ще могат да покажат талант и творчество в ателиетата на Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград, където представители от Центъра ще помагат на малките творци в работата.  Чрез томбола, в която всеки малчуган може да участва, ще бъде избрано едно дете, което ще спечели чисто нов велосипед, осигурен от „Зайо- Байо“.

   Музикалната програма, представена от Народно Читалище „Никола Вапцаров“- Благоевград ще допринася за празничното настроение на града и топлите емоции.

    Тази година в мероприятията участие взимат още „Еко партнърс“ и „Компас“, които идват в Благоевград с много изненади, забавления и игри за малките жители и гости на града.

     Програмата на Община Благоевград за Деня на детето ще продължи с началото на най- новия фестивал в Благоевград “Jumaya Stage Festival” от 18:30 часа.

 

 

Коментари към новината

Още новини от Любопитно