Петима дрогирани шофьори заловени за 2 дни в Пиринско

Петима дрогирани шофьори заловени за 2 дни в Пиринско

Петима шофьори управлявали дрогирани бяха заловени при проверки само за два дни в Пиринско. Срещу тях са образувани бързи производства.

Случаите са следните -  в с.Дебрен, общ.Гърмен, Д.А./23г./ от с.Дебрен е управлявал лек автомобил „Ауди“ след употреба на наркотични вещества.

Около 11:45 часа по ул.“Бела река“ в гр.Разлог, Х.М./38г./ от гр.Разлог е управлявал лек автомобил „Деу Нексия“ след употреба на наркотични вещества.

На 04.06.2018г. около 15:10 часа по ул.“14-ти полк“ в гр.Благоевград, П.Й./28г./ от с.Изгрев, общ.Благоевград е управлявал лек автомобил „БМВ“ след употреба на наркотични вещества.

На 05.06.2018г. около 01:30 часа по ул.“Митрополит Борис“ в гр.Благоевград, С.М./24г./ от с.Българчево, общ.Благоевград е управлявал лек автомобил „Пежо“ след употреба на наркотични вещества.

На 05.06.2018г. около 01:30 часа по бул.“Димитър Солунски“ в гр.Благоевград, М.Б./26г./ от гр.Благоевград е управлявала лек автомобил „Ауди“ след употреба на наркотични вещества.

Напоследък зачестиха случаите на заловени надрусани младежи да карат автомобили и то посред бял ден. Всяка седмица полицията организира хайки за дрогирани и техния брой нараства. По този повод община Банско даже закупи дрегер на местната полиция за тестване срещу наркотици.А другите общини в региона често подпомагат органите на реда като купуват консумативи за този вид дрегери.

 

Коментари към новината

Още новини от Право и ред