Цветан Цветанов: Благоевград трябва просто да не мисли за друга кандидатура, освен за Атанас Камбитов за местните избори

Цветан Цветанов:  Благоевград трябва просто да не мисли за друга кандидатура, освен за Атанас Камбитов за местните избори

„Ще има доста изненади за БСП, тъй като много от техните управници вече виждат, че това не е партията, която смятат, че трябва да ги представлява и да работят за нея, това заяви в Благоевград Цветан Цветанов, втория човек в ГЕРБ  и явно намекна,че червени кметове ще преминат в противниковия лагер.

„ От всичко, което ние правим, се вижда коя е партията, която наистина може да отговори на очакванията на хората и избирателите. Ние сме диалогични и ценим качествата на кадрите, които действително имат потенциал да подпомогнат съответните кметове при взимането на важни решения", каза  още Цветанов, който започна от Благоевград двудневна  обиколка на структурите в Пиринско и среща с актива.

Цветанов заяви още,че  в момента партията е готова  почти на 94% с потенциалните кандидати за кметове на общини за местните избори през 2019 година. Той похвали благоевградския кмет Атанас Камбитов за проектите, които реализира и за усвояване на евросредствата,както и санирането и заяви: - Благоевград трябва просто да не мисли за друга кандидатура, освен за Атанас Камбитов.

Така даде да се разбере,че Камбитов ще бъде  кандадат за пореден кметски мандат  в Благоевград.  

 Попитан за социологическите изследвания, които дават паритет между БСП и ГЕРБ, Цветанов заяви, че   ГЕРБ не е изграждала социологическа агенция, нито пък своя медия.

„Ние правим свои проучвания, които  показват преднина пред БСП с поне 4 процента.  
 „Ние се надяваме на обективността на медиите и на социолози, които не са политически ангажирани, за да дават реалната оценка за подкрепата, която получава и правителството, и политиците, и местната власт, и ситуацията в държавата“, посочи той.

 

 

Коментари към новината

Още новини от Политика