Звездите на театъра идват в Разлог

Звездите на театъра идват в Разлог

От 24 до 30 юни най-добрите театрални постановки ще бъдат изиграни в Разлог. За поредна година театралните празници „Звездите на театъра” ще съберат на сцената в планинския град едни от най-добрите наши актьори. Театралният фестивал в Разлог се утвърди като едно от най-значимите културни събития на територията на Благоевградска област, както и на цялата страна.
В рамките на пет поредни вечери ще бъдат представени пет топ постановки, като за седма поредна година програмата на фестивала е дело на Нона Йотова и драматурга на Народен театър „Иван Вазов“ – Роза Радичкова.
Форумът се организира от Община Разлог и Нона Поп арт, а програмата тази година ще започне с постановката „Нашата голяма френска сватба“ – много забавен спектакъл, на който публиката ще се посмее от сърце.
В продължение на седмица жителите и гостите на Разлог ще могат да видят още: моноспектакъла на Захари Бахаров „Чамкория” – режисьор Явор Гърдев; Шекспировата „Много шум за нищо”; „Зимата на нашето недоволство“ с режисьор Асен Блатечки. Закриването на театралните вечери е на 28 юни с „Рейс”. Режисьор на постановката е Здравко Митков, с плеяда от звезди Михаил Сървански, Алекс Сърчаджиева, Тончо Токмакчиев и Марта Вачкова.

Коментари към новината

Още новини от Любопитно