Руслан Мъйнов с концерт в Дома на културата Сандански

Руслан Мъйнов с концерт в Дома на културата Сандански

Руслан Мъйнов гостува с голям симфоничен оркестър с грандиозен концерт на 12 юли в Дом на културата!

 Поради лошите метеорологични прогнози, концертът на Руслан Мъйнов “ЛЮБИМИ РУСКИ ПЕСНИ” ще бъде проведен в Дом на културата на 12.07.2018 г. от 21:00. Билетите важат без презаверка.

След зашеметяващия успех на проекта, събрал над 55 000 зрители в поредица от концерти, триумфалният му път продължава с нов концерт в гр. Сандански. Неостаряващи хитове от руски филми, цигански романси и любими песни на няколко поколения.

С какво спечели любовта на зрителите този проект?

Рецептата е проста – репертоар от най-големите хитове на руската филмова музика и цигански романси в нови, блестящи аранжименти и завладяващо, артистично изпълнение. Безупречният професионализъм и харизмата на Руслан Мъйнов и Симфониета Шумен, както и високият градус на вдъхновение увличат публиката в общ ритъм, музика и емоция!

„Душата пее и танцува“ – може би това е най-точното определение за незабравимото преживяване, което очаква всички, които за пръв или пореден път ще изживеят това удоволствие!

Заповядайте да пеем и да се забавляваме заедно в един емоционален концерт с вечните: „Очи чeрные“, „Ваше благородие“, „От зари до зари“, „Нане цоха“, „Смуглянка“, „Парамела“, обичани детски песни и хитове от репертоара на Алла Пугачова, Муслим Магомаев и ВИА „Земляне“!

Диригент на програмата е младият и много талантлив Левон Манукян.

Очакват Ви над 2 часа с любимите руски мелодии, в изпълнение на Руслан Мъйнов и грандиозен симфоничен оркестър.

БИЛЕТИ: на касата на Туристически център – 0887 763 497, на открита каса пред Дом на културата – Сандански – 0884 68 20 48 и в мрежата на eventim.bg

Коментари към новината

Още новини от Любопитно