Николай Божков - лидер на НФСБ: ПАТРИОТИТЕ СА ВТОРА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА В БЛАГОЕВГРАДСКО

Николай Божков - лидер на НФСБ: ПАТРИОТИТЕ СА ВТОРА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА В БЛАГОЕВГРАДСКО

„Коалиция „Обединени патриоти-НФСБ,Атака и ВМРО“ постигнахме изключителен резултат в област Благоевград.Успехът ни е 3 в 1.Обединихме се в името на България.Привлякохме много нови съмишленици, и постигнахме отличен резултат.И най-важното, с над 26 000 гласа успяхме да отстраним ДПС от втори резултат, показан на парламентарните избори, когато тази етническа,религиозна и антибългарска партия имаше около 23 000 гласа и то преди да се разцепи.“ Това заяви Николай Божков- координатор на НФСБ за Перник,Кюстендил и Благоевград.

Анализ от положителните резултати на Обединените патриоти показва второ място в Петрич, първо в Сандански, удвоени резултати в Банско, Разлог,Симитли и Благоевград.Не малко челни позиции в по- малки населени места като Елешница, Бело поле, Добърско и др.

Патриотите постигат и значителна подкрепа сред българите-мохамедани.

Един от най-високите проценти от градовете в България, над 20% , са постигнати в гр. Перник.

Не правят изключение Кюстендил и Дупнишко.

„Важно е да се отбележи съвместната работа по места на трите партии, без излишно натякване за лидерство и доминиране.За всички българи стана ясно че най-мащабното патриотично обединение в новата ни история се извърши именно между партиите НФСБ,Атака и ВМРО.За този успех заслуга имат всички участници в изборите и най-много разбира се всички българи, които ни се довериха. Затова поздравявам и Благодаря на всички съмишленици,симпатизанти, колеги и структури от Обединени патриоти-НФСБ,Атака,ВМРО. България над всичко“, призова Николай Божков.

Коментари към новината

Още новини от Общество