Дрескодът на един генерал в обречената му кампания

Дрескодът на един генерал в обречената му кампания

Чета и не вярвам на очите си. Генерал от ранга на този, който го издигнаха за президент, да ме издига до висота с генералски чин! Че той няма такива правомощия.


Чета и не вярвам на очите си. Сериозен уж човек, претендиращ за достоен да бъде държавен глава, да прави безпочвени препратки, опитвайки се да води кампания??

Генерал Радев, в безсилието си да противостои на кандидат-президенти, негови опоненти и премиера, се изложи съвсем с опитите си да ми сложи пола… и то в самото начало на кампанията…

Радев за "генерал с пола": Може би Борисов има предвид кмета на Симитли – чета в един информационен сайт. Чета и не вярвам на очите си.

„За мен няма значение опонентът насреща. Важно е доверието на българския народ. Не се притеснявам от никой“, чета част от изявлението на генерала, кандидат-президент. Притеснява се вероятно от собственото си безсилие.

 

На въпрос от журналисти, дали се чувства като „генерал в пола“, Радев заяви: „Казвайки това, генерал Борисов може би е имал в предвид друг случай - с кмета на Симитли“.

?? Не разбирам генерале, къде е логиката ви, какъв е смисълът? Отказвам да се задълбочавам в размисли да я търся. Само ще ви кажа едно:

Уважаеми генерал Радев, аз, за разлика от вас, съм избираем. Вече 15 години нямам загубени избори в общината ни.


А с необяснимото, безумно поведение, проява на безсилие, безгласен вопъл, вие губите и неколцината си поддръжници в община Симитли.

И все пак успех на изборите. Знайте, народът не е войник. Избори се печелят, показвайки себе си и качествата, с които претендирате за достоен да бъдете избран за поста, за който искате народното доверие. Но ако ги няма пък и тези качества си оставате само смешното войниче Швейк Радев... с генералски пагони разбира се...

 

Апостол Апостолов,

Кмет на Община Симитли

Коментари към новината

Още новини от Общество