Отборът на ГЕРБ в Пиринско: Тръгваме за голяма победа, а не просто да сме първи по резултат

26/02/2023 14:03
Отборът на ГЕРБ в Пиринско: Тръгваме за  голяма победа, а не просто да сме първи по резултат

Тръгваме с голям заряд за тези избори, защото на нас вече не ни е интересно да сме първи и да бием, искаме разликите този път в Благоевград да бъдат значителни,това каза евродепутатът и лидер на областната организация на ГЕРБ в Пиринско Андрей Новаков при регистрацията на листата на партията в РИК-Благоевград.

„ Предният път бяхме с 15% повече, сега искаме 20% и да имаме пет мандата.

Защото идеята е да спечелим достатъчно, че да се сформира правителствол Хората вече не се интересуват от победата на този или онзи, те искат държавата най-после държавата да почне да се управлява сериозно и да има предвидимост,защото на всички им е дошло до гуша от високи цени, висока инфлация, от безработица.Ние знаем как да изкараме държавата от кризата, каза още той.

„Ние ще работим за това да се сформира работещо правителство, да се успокоят политическите страсти, ще даваме решения, а няма да политиканстваме. Това пък каза водача на листата на ГЕРБ в Пиринско Росен Желязков.

ГЕРБ регистрира пълна листа, в която има представители на общините в региона, има и нови лица, млади хора, на които  се разчита за нова енергия и  нови идеи.  Последен в листата по традиция е Стефан Апостолов от Симитли, който винаги прави рекордни преференции.  А втори е Даниела Савеклиева, петричани имат най-голямо представителство заради своя кмет отличник. Пети е банскалията Александър Мацурев, за който Новаков заяви, че липсва осезаемо в Народното събрание със своята експертиза. Ново лице е Ралица Петкова, която всички познават в Благоевград като призводител-пчелар.

Коментари към новината

Още новини от