Писателката Мария Лалева идва в Благоевград,представя книгата си Пасиансът на архангелите

14/05/2023 12:15
Писателката Мария Лалева идва в Благоевград,представя книгата си Пасиансът на архангелите

Най-хитовата писателка  у нас Мария Лалева идва в родния си  Благоевград. На 22 май от 18 часа в Регионалната библиотека тя ще представи книгата си Пасиансът на архангелите.

Авторката на абсолютния бетселър "Живот в скалите" е най-обичаната и четена писателка в България,която проби в света на книгите с талант и честна връзка създадена между нея и читателите и. Мария е земна, умна, чаровна,заредена с огромна енергия и очи обърнати към хората. Тя е обичана заради мъдрите и  истински истории, които разказва, и в които всеки може да открие себе си. Почитателите и четат и цитират книгите и като библия за живота.   

 

Поредният бетселът -романът „Пасиансът на архангелите“ е вдъхновен от истинската история на жена, която гледа на карти и има своя собствена „архангелска религия“ за света, човека и Вселената

Почти всички герои в книгата имат реални прототипи. Сюжетът е изграден върху истински истории и реални факти и събития.

Любовта, прошката, спасението, израстването, промяната, истината за човека и вселенските енергии са основните въпроси, поставени на пътя на героите в новия роман на Мария Лалева

Вървейки по собствените си пътища, героите достигат до вътрешни прозрения и избори, до преосмисляне на отношенията между хората и връзката на човека с Бога и енергиите на Вселената. Огромна роля изиграва изхвърленото куче, което не просто спасява живота на един от героите, но и го провокира да погледне света с други очи.

 

Коментари към новината

Още новини от