Педофил бе арестуван в Благоевград, гаврил се с 13-годишно момче

Педофил бе арестуван в Благоевград, гаврил се с 13-годишно момче

Педофил бе арестуван в Благоевград снощи , след като родители на 13-годишно момче подали сигнал в полицията за извършени блудствени действия с 13-годишния им син.

22-годишният благоевградчанин е примамил момчето в дома си, след като в социалните мрежи се е свързал с него и се представил за момиче, което го кани на гости. Когато момчето отишло уж на гости при момиче, се оказало, че в жилището живее  22-годишният младеж. Мъжът съблякъл момчето насила, блъснал го на земята и осъществил блудствени действия. През цялото време го заплашвал и обяснил, че ако го каже на родителите му ще се случи нещо лошо с него.

Дни преди гаврата, педофила карал момчето в социалната мрежа да се снима гол и да му праща снимките.  С цел да го изнудва започнал да ги изпраща до близки на момчето, за да го компрометира. Три дни след последната гавра в дома на 22-годишния мъж, момчето се престрашило и разказало на родителите си,че е наси5лван от 22 годишен мъж, който е танцьор.

Родителите веднага подали сигнал до полицията. Младият мъж е арестуван, той е направил самопризнания, а в телефона му открили още снимки, но на друго малко момченце. Продължава разплитането на случая. А полицията призовава родителите да контролират общуването на децата им в социалните мрежи.

Коментари към новината

Още новини от Право и ред