Атанас Камбитов получи приза Кмет на гражданите

Атанас Камбитов получи приза Кмет на гражданите

Благодаря за подкрепата, не само днес, а за подкрепата през всичките тези години, в които работим Благоевград да става по-хубаво, по-красиво, по-добро място за живеене. За втори път получавам наградата „Кмет на гражданите“. Уверявам Ви, че чувството е много приятно. Искам да благодаря на правителството и на премиера Бойко Борисов за помощта, която ни оказват, когато е необходимо. Специално благодаря и на Боян Томов, не за наградата, тя е от гражданите, а за това, че създаде този конкурс. Това е позитивна надпревара. В този конкурс се показват усилията и резултатите от работата на българските кметове. Тук се показват стотиците новопостроени площади. Показват се новите паркове, велоалеите, улиците, хилядите санирани блокове, а не се показва едната пукнатина. Това за нас е признание и удовлетворение. Благодаря и за признанието на омбудсмана на Република България, която подчерта, че това е категорията на местните управници, които получават оценка „отличен“ от своите съграждани.

Това каза кмета на Благоевград Атанас Камбитов на наглаждаването в конкурса Кмет на годината. Той спечели престижния приз-Кмет на гражданите. А грамотата му бе връчена лично от Мая Манолова.

„Наградата е съвсем заслужена, защото тази година Община Благоевград стана 13-та българска община, избрала местен обществен посредник - доказателство, че кметът и Общински съвет искат да чуват гласа на гражданите“, каза Мая Манолова.

Коментари към новината

Още новини от Общество