Единодушна подкрепа на Апостол Апостолов за кмет на община Симитли от ПП ГЕРБ

Единодушна подкрепа на Апостол Апостолов за кмет на община Симитли от ПП ГЕРБ
Кметът на община Симитли бе единствената и безапалационна номинация на проведеното събрание на общинската структура на ПП ГЕРБ в Симитли. Единодушно всички делегати на събранието са подкрепили неговата кандидатура за кандидат кмет в предстоящите местни избори.
Апостолов е сред най-добрите кметове в областта и ГЕРБ чрез Апостолов печелят убедително няколко избора в общината. Към подкрепата на ПП ГЕРБ традиционно се присъединят и останалите политически партии в община Симитли.
Кметът на община Симитли се явява на всички избори като независим и приема подкрепата и на най-малките партии като неведнъж е подчертавал, че неговата партия са хората на община Симитли. Неговите управленски мандати са изключително успешни, белязани с множество инвестиции, големи инфраструктурни проекти, пътища, разкриване на нови работни места, добра социална политика, развитие на всички сектори в града и в населените места на общината. За него община Симитли е мисия възможна и малката община е сравнима по ръст на развитие с най-големите.

 

Коментари към новината

Още новини от Политика