Vivacom раздава 100 атрактивни смарт устройства Samsung със специална лятна томбола

Vivacom раздава 100 атрактивни смарт устройства Samsung със специална лятна томбола

Двама късметлии ще спечелят големите награди Galaxy Fold5 и Galaxy Flip5

 

 Vivacom ще допринесе за доброто лятно настроение на посетителите на всички свои магазини със специална томбола за 100 атрактивни смарт устройства Samsung. Горещата лятна томбола ще започне на 8-ми август и ще продължи до 6-ти септември включително.

Участие в томболата могат да вземат както клиенти на Vivacom, които са сключили договор преди 1-ви юли, така и всеки посетител на магазините, който се запознае с актуалните предложения на телекома. Всеки от тях ще може да сканира специален QR код, който се намира в касовите зони и да се регистрира за участие. Победителите ще бъдат определени на случаен принцип и ще бъдат обявени на сайта на Vivacom, където са и пълните правила за участие.

Посетителите на магазините на Vivacom имат шанса да спечелят най-актуалните и хитови смарт устройства на марката Samsung – сгъваемите флагмани Galaxy Fold5 и Galaxy Flip5. Сред списъка е и новият смарт часовник Galaxy Watch6, като тези устройства бяха представени на събитието Samsung Fashion Show в София в края на миналия месец. Атрактивните награди включват още елегантния модел Galaxy A14 5G, както и комфортните безжични слушалки Galaxy Buds 2.

Vivacom поставя в центъра на всичко, което прави, своите клиенти и затова не спираме да предлагаме иновативни услуги, страхотни оферти и специални томболи като тази, в комбинация с отлично клиентско изживяване. Томболата ни  с партньорите от Samsung е нашият летен жест към всички потребители, които искат да се сдобият с ново устройство по лесен и приятен начин“, казва Любомир Малоселски, директор „Продукти и услуги“ във Vivacom.

Повече информация за условията на лятната томбола на Vivacom и Samsung можете да откриете ТУК.

Коментари към новината

Още новини от Бизнес