Зетят на Николина Чакърдъкова прати трима в болница,било при самозащита

Зетят на Николина Чакърдъкова прати трима в болница,било при  самозащита

Трима мъже са в болница с порезни рани  , след като са били намушкани с нож в заведение в село Балдево, община Гърмен.

Пострадалите твърдят, че са намушкани от зетят на певицата Николина Чакърдъкова- Симеон Бакалов.

Според местните от село Балдево, екшънът е станал  около полунощ преди два дни, когато с такси Симеон Бакалов и негов приятел пристигат пред заведението в центъра на селото. Според информацията причината за спречкването между Симеон и местните е именно катастрофа причинена от Бакалов преди две седмици в селото. Симеон извадил нож Карамбит и нарязал тримата мъже. В момента те са в болницата в Гоце Делчев, като един от тях е в реанимация, а нанесените наранявания са в областта на краката, прасците, ръцете и гърдите на нападнатите. Пострадали са Любен С. от село Балдево, Георги К. от Гърмен и Кирил П. от Благоевград. Няма опасност за живота им.

Бакалов е бил задържан в ареста за 24 часа и пуснат. Негови роднини твърдят,че той е действал при самозащита, защото при скандала зетят на Чакърдъкова, е бил нападнат от 10 души.  

Ранените твърдят,че Симеон е бил неадекватен при сбиването, пиян и носел водка в ръката си. Когато направил катастрофата преди две седмици отново бил пиян.

Засега полицията не е дала официална информация. Бакалов е бивш състезател ММА, той е женен за дъщерята на Николина Чакъръдъкова-Мария, която също е певица.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.131 ал.12 от НК - причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Случаят е докладван и на прокуратурата.

 

Коментари към новината

Още новини от Право и ред