С шествие и водосвет Красимир Герчев откри предизборната кампания

С шествие и водосвет Красимир Герчев откри предизборната кампания

С водосвет и молитва в храма – да благослови Бог пътя на доброто за община Разлог, с преклонение пред загиналите за свободата на община Разлог,  инж. Красимир Герчев и политическа партия ГЕРБ стартираха своята предизборна кампания на 30 септември.

Всички кандидати за общински съветници, кандидатите за кметове на села, съратници и жители на община Разлог се присъединиха към красивото знаменно шествие, водено от малки знаменосци с разложки носии.

Ръка за ръка със съпругата си Ирина, а между тях – внучката в носия, Красимир Герчев поведе шествието. Менче с воде се плисна – за да върви по вода!

„ Г-н Герчев, радвам се да те посрещна в храма, - каза в обръщението си отец Янко Русков. - Нека винаги във всичко да пребъдва истината и само истината. Защото истината ще ни направи и свободни. Нека вашето дело да успява  – за благото на всички жители на община Разлог.“

След храма, шествието се поклони пред  паметника на баба Магделина Юрукова, където шампионът по таекуонду Асения Пулина от Разлог, кандидат за общински съветник на ПП ГЕРБ, застана редом в минута мълчание до Красимир Герчев.

На паметника на освобождението на Разлог към Красимир Герчев се присъедини с букет – Стефка Пукнева, силната кандидатура за кмет на ПП ГЕРБ на село Горно Драглище.

Венец пред титана на българската революция и свиден син на България и Разлог Васил Левски поднесоха заедно с д-р Емил Тончев – председател  на Общинската структура на ПП ГЕРБ Разлог.

„ Гледай на народната работа  повече от всичко друго, повече и от себе си да я уважаваш“ - с цитат на Левски откри офциалната церемония д-р Емил Тончев и подчерта, че партията е повече от всякога единна, че кандидатите за съветници и кметове на населени места са авторитетни хора и с желание за работа. Той подчерта, че повече от съветниците са хора с опит, но и нови лица, млади лица - така се обновява партията не само като години, но и като идеи. И с изключителна радост и гордост представи кандидата за кмет на община Разлог Красимир Герчев, който е най-успешният, доказал се с дела кмет на община Разлог.

Красимир Герчев благодари на всички, които вярват в мечтите за община Разлог и заедно да ги следват и изпълняват. Той подчерта, че тръгва не на предизборна битка, а на  състезание на идеи и стратегии за развитие на община Разлог с неговите опоненти.

„Днес, пречистени, с вяра в християнските ценности, с почит – към майката-героиня баба Магделина и загиналите за освобождението на община Разлог, тук, пред паметника на Васил Левски, ние сме готови да работим за община Разлог – честно и достойно. Ще работим да превръщаме град Разлог и селата – в красив дом на нашите деца.“

Изненада на церемонията дойде от един млад човек –  Микаела Мадолева, която каза, че от 12 години е разложанка, харесва общината  и благодари на Красимир Герчев, че младите хора все повече са активни и все повече искат да участват в развитието на обществените процеси и изграждане на младежки политики в община Разлог.

С Бога напред  и обединени в доброто стотици жители и гости поздравиха добрия кмет Красимир Герчев – с пожелание за здраве и успехи на родната община.

 

Коментари към новината

Още новини от Общество