Заложническата драма в село Вълково приключи, Цецо се предаде сам

Заложническата драма в село Вълково приключи, Цецо се предаде сам

Заложническата драма в село Вълково приключи с един ранен и две уплашени жени, похитителят Цецо /както сам се нарича/ се предаде доброволно на полицията.

Цецо от Лом държа повече от 4 часа двама души в къщата им в санданското село Вълково, в ромския квартал.  Похитителят бе въоръжен и простреля бащата на бившата си съпруга Ева, с която са разделени.

Мястото бе отцепено от полиция,на място вечерта пристигна и главния секретар на МВР Живко Коцев.

Той каза пред медиите, че Цветан от Лом е криминално проявен, лежал в психиатрия, агресивен и много опасен.

„ Сам е подал сигнал до МВР и докато говори по телефона е стрелял по 70-годишен мъж. Неутрализиран е благодарение на дълги и интензивни преговори с наши служители. Жените са в добро състояние, живи и здрави", каза главният секретар на МВР Живко Коцев.

Цветан е живял пет години с любимата си Ева, но имал непрекъснато скандали с баща и. Днес пристигнал с такси пред дома на бившата си и веднага започнал да прави скандали. Псувал, размахвал пистолет и прострелял бащата на Ева, който  е настанен в болница без опасност за живота. След това замъкнал Ева и майка и на тавана.

През цялото време Цветан предаваше сам на живо във фейсбук какво се случва и какво прави.

Обясняваше с нецензурни думи, че жена му е лека жена и проститутка и това го е вбесило.

„Баща ми почина, тя вместо да ме жали си направи тик-ток и гола се пуска, крещеше в живото онлайн предаване лудия Цветан.На видеото се виждаше,че има два пистолета отпред затъкнати в колана, а в джоба отзад на дънките -нож.  

"Бил е въоръжен с револвер и пистолет, които са незаконни и сега ще проверяваме как се е сдобил с тях. Образувано е досъдебно производство за опит за убийство", обясни още пред медиите главният секретар .

Близо три часа Цветан предаваше на живо и разказваше историята на горещата си любов с Ева и каква болка му е причинила. Тя имала деца от друг мъж, но той ги гледал като свои. А тя проституирала и давала лош пример на децата. След като беше завел жените на тавана, Цветан слезе от там и ги свали на етаж от къщата. Там малко поутихна агресията му след преговори с полицай, дори обслужваше невярната си изгора като и даваше безалкохолно и я разтриваше.

Ромската любовна история приключи вечерта по тъмни доби.АВТОР-ПИРИН НЮЗ

Коментари към новината

Още новини от Право и ред