Красимир Герчев: Издигнахме силни си кандидатури за кметове на селата Баня, Горно Драглище, Добърско, Долно Драглище и Елешница, призовавам хората да гласуват по съвест в Бачево и село Годлево

Красимир Герчев: Издигнахме силни си кандидатури за кметове на селата Баня, Горно Драглище, Добърско, Долно Драглище и Елешница, призовавам хората да гласуват по съвест в Бачево и село Годлево

Николай Ушев е кандидатът за кмет на просперираща Баня, която, благодарение на политиката на община Разлог, се превърна в третата СПА дестинация на България.

Той е диалоагичен, умерен и изключителен специалист в своята област като инженер-агроном. Неговата лична кауза е  работа в защита на интересите на жителите на село Баня

 

Стефка Пукнева е кандидат за кмет на село Горно Драглище.

Физик, педагог, магистър по енергиен мениджмънт и устойчиво енергийно развитие. За нея е чест да работи за селото си. И знае, че заедно ще направим много за Горно Драглище – ще надградим постигнатото. Ще работим село Горно Драглище да стане още по-хубаво.

 

Катя Кичеец – Крайнова  е  нашият кандидат за кмет на Добърско.

Тя е биолог-химик, педагог с дългогодишен стаж и квалификации. Омъжена, с  деца и внуци. Има малък семеен бизнес в областта на туризма на територията на Добърско. Владее два чужди езика.

Нейната мечта е Добърско да се превърне в добър дом за жителите на селото, да е уютно, чисто и подредено. Да върне славата на живите съкровища на Юнеско – Добърските баби, да създаде заедно с хората уникален туристически продук, какъвто е и храмът  „ Св. Теодор Тирон и св. Теодор Стратилат“.

 

 

Цветан Йорданов Рабаджиев е кандидатът за кмет на село Долно Драглище.

 

Той  е от хората, които смело отстояват позициите си. Патриот е и счита, че под слънцето има място за всички, но и животът ни зависи от всички нас.

„Трябва да се научим да живеем заедно, - казва той- защото историята ни учи, че единството е сила и ни предупреждава да потопим и да преодолеем различията си в стремежа към общи цели. В решаващите неща – като това какъв път да поеме Долно Драглище и община Разлог - трябва единство. Ще постигнем целите си само, ако сме заедно.“

 

Сашо Мицин е кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Елешница,  за четвърти мандат

 

Сашо Мицин е от онези, които много не говорят. Той работи. Той е от хората, които не предават приятелите си, не предава идеите си, не предава семейството си, не предава хората на своята Елешница.  Три мандата кмет на село Елешница.

Неговите мандати определя като много трудни, но благодатни. В програмата си надгражда и вярва, че заедно ще се постигне изключителен ръст и стандарт на живот в родното му село.

 

ВСИЧКИ ТЕ СА С НОМЕР 7 – ОБЕДИНЕНИ В ДОБРОТО!

 

Коментари към новината

Още новини от ИЗБОРИ 2023