Пребитата Стефка Терзийска: Трудно ми е да повярвам,че има хора, които могат да извършат и поръчат такова гнусно деяние

Стефка Терзийска, снимка-фейсбук
Стефка Терзийска, снимка-фейсбук

„Да, за съжаление нападението срещу мен е истина и последствията не са леки. Но съм жива и няма да се предам!!!

По-тежко е да приемеш, че това се случи и то в 10:15 сутринта, до оживена централна улица. И слава Богу, защото реакциите и помощта бяха бързи.... вярвам в справедливостта, в това, че полицията и прокуратурата ще си свършат блестящо работата!!!

Още ми е трудно да повярвам, че това се случва реално... че има хора, способни да го извършат и да го поръчат това гнусно деяние....

Но до мен неотлъчно са децата ми, близките и приятелите, вашата любов и молитви за моето възстановяване.

Точно сега наистина имам нужда от това- от много сила и вяра и от цялата подкрепа на приятелите ми“. Това написа в личния си профил ,във фейбсук, Стефка Терзийска, бизнесдамата от Благоевград, която бе зверски пребита посред бял ден.

Полицята успя бързо да разкрие и залови извършителя.

Оказа се,че това е млад кикбоксьор Кирил Лукаров. Той е от Благоевград, но след престъпното деяние се бе укрил в хотел, в Сандански. Там и бе заловен.

Районна прокуратура - Благоевград внесе в съда искане за постоянен арст спрямо младежа, който явно е изпълнител на поръчка .

Обвиненият в тежкото престъпление Кирил Лукаров ще бъде изправен пред магистратите за причинена средна телесно увреждане - за черепно-мозъчна травма, счупен нос и крак. Терзийска все още е в столичния институт "Пирогов", където бе настанена след нападението на 3 октомври.

От прокуратурата информираха, че Терзийска е била удряна с железен прът  в областта на главата и лицето. Мъжът е криминално проявен и вече е осъждан за подобно престъпление през 2021 година.

Припомняме, че Стефка Терзийска е бившата съпруга на известния в Благоевград  гръцки бизнесмен Йоанис Казас. Все още не са ясни мотивите за това жестоко деяние,но извършителят трябва да получи най-тежкото наказание.   автор-Пирин Нюз

Коментари към новината

Още новини от Общество