В Сандански вадят лесно ножовете, двама са намушкани при скандали,единият е ученик

В Сандански вадят лесно ножовете, двама са намушкани при скандали,единият  е ученик

Двама души от Сандански са намушкани с ножове при възникнали различни скандали. Единият случай е драстичен,защото става въпрос за ученици, които се скарали. 16-годишен вади нож и наръгва в задните части опонента си на 15 години.

Ето и фактите около двата инцидента, които повдигат много въпроси.

Около 05:50 часа на 24.10.2023 г. в РУ-Сандански, от ФСМП-Сандански е получен сигнал за постъпил мъж за оказване на медицинска помощ с прободна рана в областта на корема. От работещите по случая полицейски служители е установено, че пострадалият е 36-годишен мъж от гр. Сандански, като в периода между 03:00 часа и 04:00 часа пред помещение, ползвано като фен клуб в района на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ в гр. Сандански е възникнал скандал, при който от 40-годишен негов съгражданин са му нанесени прободни рани с остър предмет в областта на корема и под лявата мишница. Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ-Петрич без опасност за живота. Извършителят на деянието е задържан със заповед за задържане до 24 часа. За случая е уведомена компетентната прокуратура. Образувано е досъдебно производство.

Около 21.15 часа вчера 15-годишно момче е било прието във ФСМП – Сандански с прободна рана в областта на седалището, съобщават от ОДМВР – Благоевград.

От работещите по случая полицейски служители е установено, че инцидентът е станал след възникнал спор в района на улица “Солидарност" в град Сандански.

Като съпричастен към извършеното деяние е установен 16-годишен младеж от град Сандански. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

Коментари към новината

Още новини от Общество