ГЕРБ-Разлог призова за отстраняване на членове на партията, работили против структурите на изборите

ГЕРБ-Разлог призова за отстраняване на членове на партията, работили против структурите на изборите

ПП ГЕРБ – Разлог подаде искане за отстраняването на членове на партията, които работиха срещу ПП ГЕРБ и като член на областното ръководство призовавам всички общински структури да ревизират членската маса, ако са имали сходен. За това призова кметът на община Разлог Красимир Герчев на областно събрание на партията.

В неговата община въпреки решението на партията да издигне Герчев на местните избори, партиецът Венцислав Гърменов не се съобрази и се кандидатира срещу него като води очерняща кампания .

„ Само с хора – принципни и безкористни можем да отстояваме позициите на ПП ГЕРБ в област Благоевград, каза още Герчев на събранието.

То се проведе в Разлог.

 Това, че избрахме Разлог е признание за позитивната кампания на Красимир Герчев и ПП ГЕРБ Разлог, и тяхната убедителна победа, коментира Андрей Новаков областен лидер на партията.

На събранието присъстваха голяма част от областното ръководство на партията в лицето на Андрей Новаков, Георги Динев, Бисер Михайлов, Даниела Савеклиева, (включително и Красимир Герчев), представители на всички общински структури, кметът на Кресна - Николай Георгиев и кметът на Петрич - Димитър Бръчков.

Направи се задълбочен анализ на резултатите от местните избори и се очертаха перспективите пред ПП ГЕРБ – област Благоевград.

Благоевградска област постигна много добри резултати за ПП ГЕРБ и може да бъде номиниран и излъчен поне един зам.-министър в правителството на Мария Габриел. – каза още Герчев в изказването си . В Разлог има  над 25 нови заявления за членство в партията,  но в същото време е необходимо да изключим от редиците си членове на партията, които работиха против нас по време на изборите.

 Пирин Нюз

 

 

Коментари към новината

Още новини от Политика