Кметът Симитли Апостол Апостолов и собственика на холандския холдинг в Симитли "КВТ Констракшън" обсъдиха бъдещи инвестиции и разширяване

Кметът  Симитли Апостол Апостолов и  собственика на холандския холдинг в Симитли КВТ Констракшън обсъдиха бъдещи инвестиции и разширяване
По покана на Джон Роук, собственикът на компанията "КВТ Констракшън", Робин Роук, Роналд Мак и Елеонора Бойкова - Управител на холандския холдинг в Симитли, кметът на община Симитли Апостол Апостолов проведе работна среща.
Той лично посети производството на компанията, което се намира в индустриалната зона на града.
На срещата бяха обсъдени бъдещи съвместни дейности, както и идеите за разширяване на промишлената база.
Собственикът Джон Роук благодари на кмета Апостол Апостолов за доброто отношение и професионализъм в съвместната им работа и сподели: „Благодаря за подадената ръка преди години, както и за благоприятната бизнес среда“.
Компанията "КВТ Констракшън" е световен лидер в производството на хидроинженеринг съоръжения. Фабриката в Симитли произвежда изделия за пречистване на отпадъчни води и други водни съоръжения – шлюзове, клапи.
Мощната инвестиция на холдинга в Симитли започва през 2012 година на стойност от 1.3 млн. евро. Сега предстоят големи инвестиции насочени в разширяване на базата, построяване на нови зали за нови производства.

 

Коментари към новината

Още новини от Бизнес