Атанас Камбитов се връща на бял кон в ГЕРБ

Атанас Камбитов се връща на бял кон в ГЕРБ

Бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов се връща на бял кон в ГЕРБ. От днес той  е лидер на общинската структура на ГЕРБ в Благоевград и регионален кординатор на партията.  Това бе обявено на областното събрание на партията от Цв. Паунов,което се състоя днес следобяд в зала"22 септември" в Благоевград.

След години на немилост, лидерът Борисов е решил,че Камбитов има право на втори шанс, защото притежава  качества, които ще съживят структурата и  ще я оздравят за предстоящите нови политически битки. Това се случва  след като ГЕРБ в Благоевград три пъти губи изборите за кмет и започна сериозно да затъва.

Андрей Новаков остава областен лидер на ГЕРБ.  Паунов е дал  висока оценка за работата на Новаков, който по думите му е сред най-разпознаваемите евродепутати ,организирал успешно множество избори. Той изразил уверението си, че Камбитов и Новаков ще направят добър екип в името на партията и нейното бъдеще.

Даниела Савеклиева ще остане секретар на общинската структура. Първата цел на новия тандем Камбитов-Новаков ще бъдат евроизборите.

 

Коментари към новината

Още новини от Политика