Благотворителен базар за мартеници в Разлог

Благотворителен базар за мартеници в Разлог

Здравейте, приятели!


Каним ви да посетите нашия благотворителен базар за мартеници, който ще се проведе пред сградата на община Разлог от понеделник, 26 февруари, до сряда, 28 февруари.
 Набраните средства ще бъдат използвани за доизграждането на Храм „Св.Св. Йоаким и Анна“ и по-конкретно набиране остатъчната сума за доплащане на иконостас. Събитието обединява усилията на Сдружение „Св. Св. Йоаким и Анна“, Исторически музей гр. Разлог, Кметството на село Долно Драглище, Сдружение “Бъдеще за Община Разлог” и с любезната подкрепа на община Разлог.
 Пригответе се да се потопите в море от красиви мартеници, които ще ви очароват със своите уникални дизайни и символи на традицията. Открийте ръчно изработени шедьоври, които не само са част от нашата култура, но и са носители на щастие и добри пожелания.
 Заповядайте на нашия пункт на добрината всеки ден между 11:00 и 17:00 часа, за да се потопите в атмосферата от сърдечност и солидарност. С вашата покупка вие не само ще зарадвате близки хора, но и ще направите дарение с истинско значение.
 Да разберем силата на общността и да сътворим промяна за по-добро – това е нашата цел. Вашето присъствие и подкрепа са от съществено значение за успеха на тази инициатива на доброто.
Тези от вас, които биха желали да дарят ръчно изработени мартеници, можете да направите това като ги занесете в Исторически Музей Разлог или директно на нашия пункт в посочените часове.

 

Коментари към новината

Още новини от Общество