Днес рожден ден празнува емблематичният кмет на община Симитли Апостол Апостолов

Днес рожден ден празнува емблематичният кмет на община Симитли Апостол Апостолов
Днес рожден ден има кметът на община Симитли Апостол Апостолов, или както го наричат хората Поли. За Симитли днешния ден е празник, защото не просто Поли е рожденик, а защото това е техния човек, приятелят им.
Снежана Стоименова, жител на общината ,казва най-добре защо хората го обожават в тази община и го избират за пореден мандат и мандат. 
" Поли- Човекът, приятелят, мечтателят. Винаги готов да помогне на всеки в беда. Винаги готов да води битки за неговата, за нашата община Симитли.
Преди много години срещу него бяха приложени специални разузнавателни действия и бяха похарчени много държавни пари, а той ми казва: "Да бяха дали тези пари на общината, щяхме да построим детска градина, пък да ме бяха затворили..."
Такъв е Поли.
Не се промени. Не го промени властта. Той е Поли за всички, не е господинът и няма да бъде.
Моето пожелание в първия му мандат беше да не се променя. Да си остане неспокоен и мечтател, луд в мечтите за общината и боец. Такъв остана. И не могат да го достигнат мръсните ръце на политиката, защото е високо дърво - брулят го, но е силно и отстоява себе си.
Ако кажем, че му е лесно, ще сгрешим. Защото е трудно, много трудно да работиш за една малка община. Да я превърнеш в лична мечта.
И като истински мъж Поли може и да се разплаче...при болка, когато е непоносимо да губиш приятел...
Ето това казва Снежана за Поли, но това мислят и жителите на общината, които оценяват неговата любов към родното му място и желанието всичко хубаво да се случи сега и веднага.
 
Честит празник, Поли, бъди здрав,бъди победител и мечтател! 
 

 

 

Коментари към новината

Още новини от Общество