Полицейският бюлетин днес. И млади и стари са изтрещели, едните се бият като гладиатори, другите -крадат на дребно

снимка-интернет,илюстративна
снимка-интернет,илюстративна

Ако всеки ден четеш бюлетините на МВР, няма как да не си направиш извода, че и младите и старите в тая държава са изтрещели. Едните се бият зверски като гладиатори, а другите  крадат на дребно.  Днешният бюлетин на МВР-Благоевград е поредно доказателство за това.

В Гоце Делчев пенсионер краде телефон.

След получен, в следобедните часове на 02.06.2024 г. в РУ-Гоце Делчев, сигнал за извършена кражба на мобилен телефон от дамска чанта, оставена пред гаражна врата в гр. Гоце Делчев, от работещите по случая полицейски служители, като съпричастен към извършеното деяние е установен 71-годишен мъж от града. По случая е образувано досъдебно производство.

В Петрич малолетен бие малолетна, за да и вземе 5 лева.

 

От полицейски служители на РУ-Петрич е задържан непълнолетен младеж от гр. Петрич, който около 15:20 часа на 31.05.2024 г. на беседка в близост до къща в гр. Петрич е отнел сумата от около 5 лева от малолетно момиче от града, след като по нейни данни я ударил с глава в областта на челото. За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава.

А в Благоевград боевете през нощта не спират.

 

  1. Около 04:35 часа на 01.06.2024 г. в 01 РУ-Благоевград е получено съобщение за възникнал спор в района на ул. „Димитър Талев“ в гр. Благоевград между двама младежи на 18 и 19 години и двамата от гр. Благоевград, като след удар в лицето 18-годишният е пострадал с контузия на мозъка и счупени зъб и максиларен синус. Той  е настанен за лечение в болнично заведение в гр. София с черепно-мозъчна травма, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

 

  1. След получен, около 06:05 часа на 01.06.2024 г. в 01 РУ-Благоевград, сигнал за физическа саморазправа между група лица пред игрална зала в гр. Благоевград. От органите на реда, на място са установени и задържани трима мъже на 28, 35 и 51 години от гр. Благоевград и 34-годишен мъж от с. Рилци, общ. Благоевград. В резултат на инцидента, с прободни рани в областта на крака е пострадал 35-годишният мъж, който отказал болнично лечение. За случая е уведомена РП-Благоевград и е образувано досъдебно производство.

 

Коментари към новината

Още новини от Право и ред