Сдружение „Съзнание“ ни кани на изложбата „Следи от изчезване“ в Благоевград

Сдружение  Съзнание  ни кани на изложбата  Следи от изчезване  в Благоевград

С модернистичния проект „Път към себе си“ новоучреденото софийно сдружение „Съзнание“, направи своята първа официална изява в Благоевград. Домакин бе Регионалният исторически музей, а като част от събитието е съпътстващата изложба на отливки от изчезващи животински видове.

Тази вечер бе представен и Творческият съвет към Сдружението, чийто председател е бившият заместник-кмет по хуманитарните дейности на Благоевград, Христина Спасова

 „Следи от изчезване“ е провокация към всички нас. Възпитателната роля в опазването на природата една от основните задачи на Сдружение „Съзнание“. Това ни казва Яна Стамболиева, организатор и инициатор експонатите да гостуват в Благоевград.

Освен впечатляващите екземпляри, които ще гостуват в Благоевград до 23-ти юни, в залата може да се види авторският проект „Път към себе си“. Част от творческия екип е Антоанета Дюнгелян.

Председателят на Сдружението, Христина Спасова, пък бе категорична, че тепърва предстоят големи духовни провокации както за жителите на Благоевград, така и в региона. автор-Радио Благоевград

Коментари към новината

Още новини от Общество