„Изкуство у дома“ най-новата селекция в EON Видеотека

Изкуство у дома  най-новата селекция в EON Видеотека

Новата специална селекция в EON Видеотека на Vivacom „Изкуство у дома“ превръща дома ви в център на световното изкуство. В колекцията ще откриете 12 вдъхновяващи филмови поредици, които ще разкажат за личния и професионален живот на някои от най-великите артисти.

Селекцията включва едни от най-актуалните документални заглавия от Marquee TV, които за първи път са локализирани със субтитри на български език. Без съмнение, любителите на музикалното изкуство ще бъдат запленени от филми като „Ейми Уайнхаус: Други гласове“, които разкриват непознати досега аспекти от живота на едно от най-големите имена на съвременната музикална сцена. А онези, които пък искат да проследят пътя на легендарния джаз певец Грегъри Портър, чийто глас завладява световните сцени, ще могат да гледат филма „Грегъри Портър: Не забравяй музиката си“. Освен това, зрителите ще имат възможността да се запознаят и с иновативните идеи на Джон Кейдж, един от най-влиятелните композитори на 20-ти век, който промени представите за музикалното изкуство, благодарение на филма „Извън клетката: Една година с Джон Кейдж“.

Всички тези вълнуващи заглавия и много други, зрителите могат да открият в EON Видеотека на Vivacom.

Всички потребители на EON FULL и EON PREMIUM могат да гледат цялото съдържание от видеотеката Marquee TV напълно безплатно. Останалите абонати на EON могат да заявят каталога на Marquee TV като допълнителна услуга срещу месечен абонамент от 16.99 лв.

Коментари към новината

Още новини от Общество