Кметът Герчев посреща „Звездите на театъра“ в Разлог, рок в Елешница и празник в село Баня в събота

Кметът Герчев посреща  Звездите на театъра  в Разлог, рок в Елешница и празник в село Баня в събота

Юлските празници в Разлог започват със „Звездите на театъра“. Червеният килим вече е постлан, очакват се актьорите да пристигнат. Откриването на театралните празници ще бъде на 3 юли. Кметът Красимир Герчев ще посрещне в 18:30 часа звездите на театъра в своя кабинет. Той ще съпроводи актьорите до голямата сцена, където ще бъдат подобаващо приветствани. Театралната програма ще започне с постановката „Нашенец“ по Чудомир с Мариус Куркински.
“Звездите на театъра“ продължава с постановката  „Влюбена, сгодена, изчезнала“ на  4 юли с участието на Нона Йотова и Деян Ангелов. След постановката всеки, който желае, може да поговори с актьорите и да се докосне до творчеството на режисьорката Елена Панайотова. Тя ще представи своята книга „Приложен театър“ в Разлог.
На 5 юли любителите на театъра ще имат възможността да се насладят на постановката „Чест“ с участието на Владо Карамазов, Кристина Янева, Каталин Старейшинска и Елена Хрант.
С „Театър, любов моя!“ от Валери Петров и с участието на Касиел Ноа Ашер, Красимира Кузманова, Лилия Маравиля, Стефка Янорова на 6 юли (събота), ще завършат театралните празници в Разлог.
От 5 до 6 юли, за поредна година Рок Елешница ще разтърси местността “Степанови ливади” с рок и хевиметъл. Рок концертът е с начален час 19:00.
На 6  юли, село Баня ще отбележи своя празник с инициативите „Я кажи ми, облаче ле бяло“ и „Кмет за един ден“. По случай празника, читалището и кметството организират богата празнична програма с концерт на Боряна Карпузова и изпълнение на самодейните състави при НЧ„Просвета-1908“- село Баня.

 

Коментари към новината

Още новини от Общество